REVIEWS

CE SPUN CLIENȚII ?

Andreea / Doru

Deci, wow, wow, wow... foarte frumos, emotionant, amuzant...E cu de toate ❤, chiar impresionant, parca ne-am uitat la un film...bun. Ne-ati surprins cu "declaratiile" prietenilor, a fost o super surpriza ;))
Va scriu sa va felicit pentru filmare, ati facut o treaba excelenta! Sunteti foarte buni la ceea ce faceti si ma bucur ca am lucrat cu voi pentru eveniment!
In rest, n-am cuvinte. Montajul este perfect, cadrele sunt trase intr-un mare fel... sunteti foarte buni. Felicitari si va multumim!

Laura / Leo

Acuma am primit video prin posta de la parinti, DECI WOW, am ris , am plins...Suntem atit de impresionati, Va multumim. Sunteti super talentati.

Maria / Cristian

Scuze,  știu ca e noapte acum. Am terminat de văzut filmul, e impecabil , are tot ce ii trebuie, melodiile care le-ați ales sunt icedibil de frumoase, interviurile nu mai zic , filmarea exact cum am discutat la început , am plâns, am ras, de toate. Secretul succesului îl aveți numai voi.

Diana / Adrian

Salut baieti!  Am primit filmarea. Multumim mult de tot pt tot efortul pe care l-ati depus. Sunt o multime de lucruri cu care ne-ati surprins in mod placut. Primul: cutia si stick-ul, al doilea ... catelul (chiar face parte din familia noastra) si tot asa.... Constientizam tot efortul pe care l-ati depus la montaj, am vazut cum ati imbinat momentele astfel incat sa fie un film dinamic si in acelasi timp sa redea momentele importante.
Chiar nu va putem spune in cuvinte multumirea pe care o simtim.Ne pare rau ca nu il putem viziona cu totii pt a va detalia tot ceea ne place.
Va vom recomanda cu toata inima.
In cazul unui botez cu siguranta vom colabora tot cu voi (bineinteles, cu acceptul vostru).
Succes in continuare in ceea ce faceti!
Noi am fost pe deplin multimiti

Ana / Valeriu

Baieti ...sincer nu pot sa redau cite emotii !!! nu m-am gindit vreodata ca o sa fie asa de frumos ! Va multumim din suflet,  nu pot sa ma exprim pin cuvinte cit de multumiti suntem...
 

Mihaela / Gheorghe

Noua ne-a placut tare mult.
Ati redat emotiile și nu evenimentele.
Dar noua tare ne plac emotiile )))

Victoria / Vladimir

Salut Ion!!! Waaaaaaaaa ce frumos. Am retrait din nou acele momente!!! Super montajul si muzica! Merci mult!!!
Video integral e super! In special si mesajele prietenilor care au fost o surpriza pt noi.

Stela / Alex

Salutare . Video a fost foarte super. Noi suntem foarte multumiti si apreciem ce ati facut. Foarte foarte mult. Ati redat foarte bine toate emotiile traite in acea zi. Atat noi cat si parintii am fost foarte emotionali si dam un 11 din 10 pentru video.

Lera / Petru

Salut, noi am privit video inca ieri, dar era tirziu si nu am mai scris ))
Multumim frumos inca odata! Totul e super, foarte tare ne-a placut! Ati facut un film frumos cu amintiri noua pe toata viata! Multumim!